Wat vertellen mijn cliënten

4 antwoorden op “Wat vertellen mijn cliënten”

 1. Jan als coach is in de eerste plaats een prettig mens met humor en relativeringsvermogen, bij wie ik me op me gemak voel. Hij helpt op een natuurlijke manier mijn inzicht in mezelf te vergroten. Hij confronteert me ook met mijn eigen gedrag, evalueert mee hoe ik mijn voornemens uitvoer, en doet dat op een respectvolle manier. Ik ben blij dat hij niet afstandelijk blijft maar zich inleeft en ook suggesties geeft bij hoe ik mijn voornemens kan realiseren.

 2. In de woorden van Eric kan ik mij helemaal in vinden.
  Ik voeg daar graag aan toe dat Jan op zo een manier weet te coachen dat je vanuit diverse kanten naar jouw situatie en vragen gaat kijken. De coaching van Jan leidt tot zicht op de situatie, tot antwoorden op vragen, en ook tot concrete actiepunten.
  Op de momenten dat je net even vast zit in je handelen, realiseert Jan door een mooie combinatie van vragen, spiegelen, stilte en doorvragen …..dat je eerst even pas op de plaats maakt, dan een stapje terug durft te zetten en vervolgens weer, met enthousiasme, vol gas de juiste weg ingaat.

  Ik kan Jan iedereen aanraden!

 3. De coaching van Jan heb ik als zeer leerzaam ervaren. Groot leermoment voor mij was de tijd en de rust nemen om dingen goed te benoemen. Ik zou de coaching van Jan (jomajo) willen omschrijven als rustig , integer , menselijk en behandeld je coachvraag van A tot Z.

  Ik kan Jan een ieder aanraden !

 4. Jan heeft mij in mijn werkomgeving gecoacht. Ik heb Jan ervaren als een warm persoon bij wie ik mij snel op mijn gemak voelde. Door te spiegelen en het stellen van kritische vragen zorgt hij ervoor dat je zelf tot inzichten komt.
  Vanuit deze inzichten was ik in staat om zelf een antwoord te kunnen geven op miin eigen coach vraag. Jan geeft je het vertrouwen en de handvatten om vervolgens hiermee aan de slag te gaan!!

  Echt een TOP coach die ik iedereen kan aanraden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.